Treballa amb núvols de punts i panorames 360 amb Mapia Streets

Mapia Streets

MapiaStreets® és l’eina que permet a qualsevol usuari treballar de manera àgil i senzilla amb núvols de punts i panorames 360 procedents d’aixecaments Mobile Mapping, LIDAR aeri o Laserscanner terrestre.

Descobreix per què moltes organitzacions ja són clients amb múltiples usuaris de MapiaStreets®.

Per a tots els usuaris

MapiaStreets® és l’eina que permet a qualsevol usuari treballar de manera àgil i senzilla amb núvols de punts i panoràmiques des de qualsevol dispositiu i ubicació. És una eina adaptada a tota mena d’usuaris, preparada per ser utilitzada des dels perfils professionals més tècnics fins a perfils més generalistes.

Entorn Web

MapiaStreets està disponible en versió Cloud, Server i Enterprise, amb usuaris il·limitats per a l’organització, sense instal·lacions i amb hosting escalable segons cada cas.

Funciona directament des de la web mitjançant qualsevol dels navegadors principal, així com en entorns d’escriptori o dispositius mòbils. No necessita cap instal·lació en local.

 

Usos i aplicacions

MapiaStreets és ideal per fer inventaris d’actius, actualitzar cartografies urbanes, BIM de referència, carregar i editar projectes d’obra civil o realitzar molts tipus de tasques concretes com, per exemple, estudi d’alçades reguladores, angles de gir, revisió de plaques de carrers, gestió de terrasses de bars i restaurants, amplades de carrers, amplades de voreres, alçades de túnels i ponts, revisió d’espais, etc. Disposa d’eines específiques per editar dades, mesurar elements, crear perfils i mesurar angles i volums. Permet l’extracció de les dades calculades en l’aplicació per a la seva explotació en entorns CAD i GIS.

Plugins i API

MapiaStreets disposa de plugins i extensions per a Bentley MicroStation, ArcGIS Pro, Autodesk i QGIS per poder editar, consultar i explotar les dades sense necessitat de sortir del software de referència.

Mitjançant la seva API i els components web existents, MapiaStreets es pot integrar en qualsevol entorn d’escriptori o web i mitjançant qualsevol llenguatge (JavaScript, Python, .NET, etc.). Consulta-ho amb nosaltres per obtenir tota la informació.

0 comments on “Treballa amb núvols de punts i panorames 360 amb Mapia Streets

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *