Feliç Sant Jordi 2024!🌹

Mapia us felicita aquest Sant Jordi

Gaudiu als carrers d’aquest dia tan especial plegat de roses roiges, llibres interminables i dracs de llegenda. No us oblideu del paraigües, que potser plou!

Donat que una de les tradicions més importants d’aquesta festivitat és regalar llibres, a Mapia ens hem proposat ajudar-vos per si encara esteu indecisos:

  • Jo, robot, d’Isaac Asimov. Amb l’auge de la intel.ligència artificial, és un bon moment per revisitar aquest clàssic de la ciència ficció que reflexiona sobre la moral de les persones, els robots i es qüestiona el significat d’ésser humà. Publicat als anys 50 del segle XX, Jo, robot continua tan vigent com el primer dia.

 

  • El temps de les cireres, de Montserrat Roig. Guardonada amb el premi Sant Jordi, la novel.la explora els canvis que van esdevenir a la societat catalana durant els anys 60 i 70 a través de la mirada de les seves protagonistes, en   cerca d’un paradís perdut.

 

  • El nom del Vent, de Patrick Rothfuss. La primera part d’una trilogia de fantasia encara inconclusa que va causar furor quan es va publicar. Una proposta fresca i original en un gènere plagat de còpies del Senyor dels Anells. Allunyat del to solemne de les epopeies, el seu ritme trepidant i el món que envolta l’història de Kvothe aconsegueixen cautivar a qui li dóna una oportunitat.

 

  • Planos de grandes ciudades: cartografía urbana a través del tiempo, de Kevin J. Brown. Des de l’òptica dels que ens dediquem a les dades geoespacials i, a la cartografia en concret, resulta interessant aquest recorregut a través del temps que fa l’autor explicant i analitzant l’evolució de “la ciutat“ per mitjà de diferents plànols.

 

  • The Sandman, de Neil Gaiman. És àmpliament considerada com una de les més originals, sofisticades i artísticament ambicioses sèries de novel·les gràfiques. Tot un clàssic que mai passa de moda, una joia atemporal que hauria de llegir tot aquell que estimi la vinyeta.

 

 

0 comments on “Feliç Sant Jordi 2024!🌹

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *